Klopp pärast viigimängu: minust ja Costast ei saa kunagi sõpru

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp kohtumises Chelsea' vastu.
Jürgen Klopp kohtumises Chelsea' vastu. Foto: PAUL ELLIS/AFP

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani ja Liverpooli jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp tunnistas pärast 1:1 viigimängu Chelsea' vastu, et temast ja Chelsea' ründajast Diego Costast ei saa kunagi sõpru.

Eilses kohtumises Ragnar Klavani koha hõivanud Joel Matip tegi 14 minutit enne mängu lõppu kastis Diego Costa vastu vea, kes asus ise penaltit lööma. 11 meetri karistuslöögi suutis aga tõrjuda Liverpooli väravavaht Simon Mignolet. «Costa vastu mängides ei saa meist kunagi sõpru, kuid kui ta kuuluks minu meeskonda, siis oleks palju lõbusam. Ta on tõeline võitleja,» rääkis Klopp. «Kõik pole veel meie jaoks läbi selle kaotuse tõttu. Vaatame, kus me hooaja lõpus (liigas jääb mängida veel 15 kohtumist – toim) asume,» lisas sakslane.

«Kui sul on hea võimalus 76. mänguminutil penaltist juhtima asuda, siis sa mõtled, et võidupunktid on käes, kuid Mignolet tegi hea tõrje,» tunnustas Chelsea’ peatreener Antonio Conte Liverpooli väravavahi etteastet. «Meil oli kaks head võimalust teise värava löömiseks, kuid seda ei juhtunud. Sellegipoolest tasub olla rahul, sest polnud kerge mängida Liverpooli vastu sellise intensiivsusega,» lisas ta.

Premier League'i esikuuik:

1. Chelsea 56 punkti (23 mängust)
2. Tottenham 47 (23)
3. Arsenal 47 (23)
4. Liverpool 46 (23)
5. Manchester City 43 (22)
6. Manchester United 41 (22)

Liverpooli ja Chelsea kohtumise tipphetked (David Luizi karistuslöök alates 1.18, Georginio Wijnaldumi viigivärav alates 2.24 ja Diego Costa eksitud penalti alates 3.25):

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles