NBA staarhabemiku vigastus ei lõhkunud Rocketsi mängumootorit

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Harden (pildil) sai küll vigastada, ent ei lahkunud platsilt ja aitas koduklubil võita Sacramento Kingsi.
James Harden (pildil) sai küll vigastada, ent ei lahkunud platsilt ja aitas koduklubil võita Sacramento Kingsi. Foto: Troy Taormina/USA Today Sports

USA korvpalliliigas NBA peeti läinud ööl kuus kohtumist. Ehkki Houston Rocketsi staarmängija James Harden sai koduväljakul Sacramento Kingsi vastu vigastada, võitis võõrustaja mängu ikkagi 105:83.

Harden oli söötmas mängupalli tiimikaaslasele Clint Capelale, kuid maandus kohmakalt ning põrutas põlvi. Sellest hoolimata jätkas habemik mängu, näidates oma head vastupidavust, sest viimasel kolmel hooajal on ta vahele jätnud vaid ühe kohtumise. Harden suutis enda kehvale olekule vaatamata kannustada meeskonnakaaslasi nii, et vastasseis lõppes koduväljakul mänginud Rocketsi jaoks 105:83 võiduga.

Viimaks kogus Harden 32 mänguminutiga 10 punkti, 7 lauapalli ja 8 tulemuslikku söötu. «Ma olin tõesti valudes, ma ei suutnud jalga painutada, mistõttu pidin lihtsalt aru saama, mis toimub. Sain vaid põlve traksidega mängu jätkata,» rääkis Harden mängujärgselt. Rocketsi parimaks kerkis 25 punkti ja 11 lauapalli toonud Ryan Anderson, kaotajate poolt tõi DeMarcus Cousins 16 silma.

Kõva lahingu pidasid maha ka San Antonio Spurs ja Oklahoma City Thunder. Seejuures teenis koduväljakul mänginud Spurs 108:94 võidu. Supermängu tegi üleplatsimeheks tõusnud Kawhi Leonard, kelle arvele jäi 36 punkti ja 8 lauapalli, LaMarcus Aldridge toetas teda 25 silmaga. Viimasel ajal tugevaid esitusi teinud Russell Westbrooki arvele jäi seekord 27 punkti ja 14 resultatiivset söötu, Steven Adams lisas 16 punkti.

Kõik tulemused:

Wizards - Knicks 117:101

Raptors - Pelicans 108:106

Rockets - Kings 105:83

Spurs - Thunder 108:94

Trail Blazers - Hornets 115:98

Lakers - Nuggets 120:116

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles