Vormel-1 sarjast lahkunud Rosbergile pakub huvi vormel-E sari

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg.
Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

F1-sarja valitsev maailmameister Nico Rosberg, kes eelmise aasta lõpus teatas üllatuslikult, et ta ei jätka kõnealuses sarjas võistlemist, teatas nüüd, et on huvitatud elektrivormelite sarjast (vormel-E).

Detsembris kõigest paar päeva pärast maailmameistriks tulekut ütles Rosberg, et ei jätka vormel-1 sarjas võistlemist, kuna soovib veeta rohkem aega koos perega. Samuti kinnitas sakslane siis, et tulevikus ei näe teda kuskil mujal sarjas figureerimas.

Vähemalt praegu on Rosberg selle ka välistanud, kuid sellest hoolimata pakub uus sari talle huvi. «Ma olen huvitatud vormel-E sarjast. Ta on praegusel ajal tohutult kiiresti populaarsust kogumas,» rääkis 31-aastane endine Mercedese piloot. «Me näeme, kui edukas see sari on ning selle põhjuseks on uudsus, mistõttu jälgin seda suure huviga,» rääkis ta.

Vormel-E looja Alejandro Agag ütles, et ta austab Rosbergi otsust, mille kohaselt viimane vormel-1 sarjas võistlemisest loobus, kuid sellest hoolimata kutsub Hispaania ärimees teda enda sarjaga liituma. «Ma oleksin väga rõõmus, kui Nico vormel-E sarjaga liituks, kuid arvan, et ta on praegu enda otsuses üsna kindel ja seda ei juhtu. Kui ta aga peaks kunagi ümber mõtlema, siis meie uks on talle igal juhul avatud,» lubas Agag Autospordi vahendusel.

Praegu töötab Rosberg Mercedese võistkonna saadikuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles