Kohus jättis purjuspäi rooli istunud Liverpooli ründaja aastaks jalameheks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Firmino.
Roberto Firmino. Foto: Simon Bellis/Sportimage/PA Images/SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubi ründaja Roberto Firmino peab maksma 20 000 naela trahvi ega tohi aasta aega rooli istuda, kuna brasiillane tunnistas täna kohtus, et istus jõululaupäeva õhtul purjuspäi autorooli.

Politsei peatas Firmino juhitud Range Roveri jõulude ajal Liverpooli kesklinnas ja 25-aastane ründav poolkaitsja puhus alkomeetrisse joovet tõendava näidu. Firmino kaitsja Michael Hogan selgitas, et päev varem olid palluri koju üritanud sisse murde kurjategijad, kes «olid valmis jõudu kasutama». Firmino ise vabandas klubi, meeskonnakaaslaste ja fännide ees, lubades eksimusest kindlasti õppida ja seda mitte korrata.

Klubi teatel määrati brasiillasele ka omalt poolt distsiplinaarkaristus, kuid samas märgiti, et toimunut käsitletakse üksikjuhtumina, selle üksikasjad ei kuulu avalikule arutamisele ja see ei mõjuta Firmino valimist mängupäevadel üles antavasse koosseisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles