Ründaja Albert Prosa liitus Eesti valitseva meisterklubiga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora - Infonet. Albert Prosa (vasakul) ja Aleksandr Dmitrijev. Uuel hooajal on mehed meeskonnakaaslased.
Flora - Infonet. Albert Prosa (vasakul) ja Aleksandr Dmitrijev. Uuel hooajal on mehed meeskonnakaaslased. Foto: Tairo Lutter

Suvel FC Florast lahkunud ja seejärel Soome kõrgliigas mänginud ründaja Albert Prosa allkirjastas aastase lepingu valitseva Eesti jalgpallimeistri FCI Tallinnaga, teatab klubi oma koduleheküljel.

Tammekas meistriliiga debüüdi teinud Prosa oli Tartu meeskonnas kolmel korral hooaja parim väravakütt ja siirdus 2012. aastal Flora ridadesse, kus võitis kokku viis tiitlit. Eelmise hooaja keskel lahkus Prosa Florast ja mängis neli kuud Soome kõrgliigas Rovaniemi meeskonnas, kus sai kümne mänguga kirja kaks väravat.

«Albert langetas otsuse, et tahab 2017. aasta hooajal kodumaal mängida. Õnneks ei olnud meievahelised läbirääkimised ei pikad ega keerukad ning Albert tegi üsna kiiresti oma valiku meie klubi kasuks,» sõnas Infoneti peatreener Aleksandr Puštov. «Otsisime endale ründajat, kes saaks reaalselt meie ründeliini tugevdada, ja Albert oli otsinud endale tiimi, kus ta saab areneda ja mängida. Usume, et just meie tiimis saab Albert oma karjääris sammu edasi teha ning olen kindel, et tema abiga saavutame ja võidame 2017. aastal paljugi!»

Prosa avaldas samuti meisterklubiga liitumise järel rõõmu: «Usun, et saabuval hooajal kaitseme nii tiitlit kui ka võidame palju uusi trofeesid!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles