Nurgerilt korralik esitus, Kotsar oli hädas visketabavusega

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Nurger Wichita State'i särgis (number 20).
Rauno Nurger Wichita State'i särgis (number 20). Foto: SCANPIX

Eesti korvpallurite Rauno Nurgeri ja Maik-Kalev Kotsari koduülikoolid Witchita State ja South Carolina olid USA üliõpilasliiga NCAA kõrgeimas divisjonis taas võidukad.

Wichita State oli võõrsil 77:69 üle Drake'ist. Nurgeri arvele jäi 18 minutiga 8 punkti, 4, lauapalli ja 1 blokeeritud vise, väljakult tabas ta viskeid 7st 4. Wichita State'i resultatiivseim oli 17 punktiga Landry Shamet, vastastele tõi De'Antae McMurray 27 silma.

Nurgeri tiimil on nüüd kokku 20 võitu ja 4 kaotust, Missouri Valley konverentsis on neil 10 võitu ja 1 kaotus. Paremini on läinud vaid Illinois State'il (11-0).

South Carolinal polnud võõrsil probleeme Louisiana State'i (LSU) alistamisega ja mängu lõpus näitas tabloo Kotsari meeskonna 88:63 võitu. Eestlane tabas neljast väljakult sooritatud viskedst ühe, uhas mööda kõik neli vabaviset ning piirdus seega kahe punktiga. Lisaks võttis ta 11 minuti jooksul maha 4 lauapalli, andis ühe resultatiivse söödu ja tegi ühe vaheltlõike.

South Carolina poolelt viskasid Duane Notice ja PJ Dozier 17 punkti, LSU poolelt vastas Brandon Sampson 16 punktiga.

Kotsari klubi tõusis nüüd 18 võidu ja 4 kaotuse peale, kagukonverentsis (SEC) on võidetud 9st matšist 8. Sama seis on ka mitmete potentsiaalsete NBA staaridega Kentuckyl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles