MM-sarjas sõitma hakkav Hannes Soomer pääseb miljonite silmapaaride ette

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Soomer.
Hannes Soomer. Foto: EMF

Hannes Soomer stardib eeloleval hooajal motoringraja MM-võistlustel ja teeb meeskonna WIL Sport Racedays Honda esisõitjana kaasa klassis World Supersport, mida võib nimetada Superbike'i MM-sarja väiksemaks vennaks.

Soomeri jaoks algab hooaeg 31. märtsil Hispaania etapiga ja Eesti televaatajad saavad võidukihutamisele kaasa elada kanali Eurosport vahendusel. Eelmisel aastal jälgis kõnealust võistlussarja 285 miljonit televaatajat ja sellel aastal viiakse Soomeri vahendusel nendeni ka tükike Eesti soolotsiklite võidusõiduajalugu. 

Soomer ise arvab uuest väljakutsest niimoodi: «Ootan põnevusega esimest testi, et saaks jätkata sealt, kus eelmise aasta lõpus pooleli jäi. Meeskond, milles ma sõitma hakkan, on mulle tuttav EJC aegadest ning sel hooajal on meil ka Honda tehniline tugi.»

Meeskonna hooaja eesmärk on saavutada stabiilselt esikümnekohti ning võita ESS arvestus (arvesse lähevad vaid Euroopas toimuvad MM-etapid). «Veebruaris algavad esimesed testid ning eesmärgiks on saavutada hea koostöö minu, mootorratta ja meeskonna vahel,» lisas Soomer.

«Ma tänan meeskonda, kõiki toetajaid, oma peret ja fänne, kes on aidanud mind kohta, millest ma 10 aastat tagasi ei julgenud mõeldagi – teha oma unistuste tööd ja seda tehasetoega meeskonnas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles