Järelvaadatav: Tartus selgusid Eesti meistrid kümnes tantsus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus A Le Coq Sport spordihoones peeti laupäeval Eesti meistrivõistlused kümnes tantsus, mis tõi kokku kõik Eesti tugevamad võistlustantsijad. 

Enne võistlust:

Tartu Tantsukool Tango korraldatud Eesti meistrivõistluste näol on tegemist Eesti tantsuspordi tippsündmusega, mis toob kokku kõik tugevamad Eesti kümmet tantsu tantsivad võistlustantsijad alates laste klassist kuni üle 55-aastaste seenior-tantsijateni. Võisteldakse üheksas vanuseklassis. 

Meistrivõistlusel selguvad Eesti meistrid, kel on 2017. aastal õigus esindada Eestit rahvusvahelistel tiitlivõistlustel (Euroopa meistrivõistlused ja maailmameistrivõistlused). Võistlusele on eelregistreeritud üle 160 tantsupaari, nende hulgas ka möödunud aastal Euroopa meistriks tulnud ning maailmameistrivõistlustel pronksi saanud Konstantin Gorodilov ja Dominika Bergmannova.

Võistluspäeva juhivad Veiko Ratas ja Helena Kruusamäe (Liiv). Finaalide osa algab kell 18.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles