Jalgpalliliit viib Eesti treenerid väliskoolitustele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Reim
FC Flora peatreener
Martin Reim FC Flora peatreener Foto: Pm

Eesti Jalgpalli Liit (EJL) on koostöös UEFA õppeprogrammiga viimaste aastate jooksul väliskoolitustele lähetanud üle 70 treeneri ja ametniku.

Õppereiside teemadeks on olnud treenerite koolitus, noorte ja naiste jalgpall, rahvajalgpall ning jalgpall koolides. Reisi ja koolituse eest tasuvad UEFA ja EJL, osalejate jaoks on väärtuslik võimalus tasuta.
 
Seni on koolitustele lähetatud EJLi, Viljandi JK Tuleviku, FC Flora, Tartu JK Tammeka, Tallinna FC Levadia, JK Tallinna Kalevi, Narva JK Transi, FC Kuressaare, Pärnu JK Vapruse, Nõmme JK Kalju, Paide Linnameeskonna, Pärnu JK, Põlva FC Lootose, Tartu FC Santose, Turba JK, Valga FC Warriori, Tallinna JK Legioni, FC Elva, Lõuna-Läänemaa JK, FC Viljandi, EVL Taebla, Viru-Nigula JK, Tartu SK 10 Premiumi ja ka õppeasutuste esindajad. Õppereiside sihtkohad on olnud Norra, Tšehhi, Inglismaa, Saksamaa, Šotimaa, Poola, Iirimaa, Taani ja Soome.
 
Näiteks Inglismaal pidasid Eesti treeneritele loenguid endine tippmängija, U-21 koondise peatreener Stuart Pearce, tuntud treenerite koolitaja Dick Bate ja endine tippmängija Trevor Brooking, lisaks külastati Aston Villa noorteakadeemiat.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles