M-Spordi boss: meil on suurepärane auto, jahime Rootsis võitu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
M-Spordi boss Malcolm Wilson.
M-Spordi boss Malcolm Wilson. Foto: Timo Anis

Autoralli MM-sarja hooaja teine etapp peetakse juba järgmisel nädalal, kui kavas on Rootsi talveralli. Hooaeg algas suurepäraselt M-Spordi tiimi jaoks – avaetapil Monte Carlos võidutses Sebastien Ogier ja kolmandana tõusis poodiumile Ott Tänak. Sarnast edu ootab M-Spordi boss Malcolm Wilson ka Rootsist.

«Meeskonnas valitseb suurepärane õhkkond. Arvan, et oleme loonud erilise ralliauto. Me ei hoidnud kusagilt kokku ning panime kõik autosse, et heidelda kõige kõrgemate kohtade eest,» teatas Wilson Rootsi meediale. «Tahame võita.»

Võit on sihiks taas ka Ogieril. «Ootan juba huviga tänavust Rootsi rallit. Minu eesmärgiks on loomulikult esikoht. Seekord soovin esikohta uue autoga. Uue meeskonnaga Rootsi rallil osalemine saab olema suurepärane,» teatas Ogier, kes astub 8. veebruaril Rootsis koos Tänakuga ajakirjanike ette.

Rootsi ralli on kavas 9.-12. veebruarini.

Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis
Sebastien Ogier Monte Carlos.
Sebastien Ogier Monte Carlos. Foto: JEAN-PIERRE CLATOT/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles