Joshua: ma nokauteerin tiitlimatšis Klitško (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Joshua (vasakul) ja Vladimir Klitško.
Anthony Joshua (vasakul) ja Vladimir Klitško. Foto: Anthony Behar/Anthony Behar/Sipa USA/Scanpix

Poksimaailm ootab 29. aprilli, kui üliraskekaalu tiitlimatšis lähevad vastamisi Vladimir Klitško ja Anthony Joshua.

IBFi meistrivöö omanik Joshua andis New Yorgis toimunud pressikonverentsil teada, et ta kavatseb selles duellis Klitško nokauteerida, kirjutab The Independent.

Klitško ja Joshua on praegu New Yorgis, et teha reklaami eelseisvale matšile. Täna astusid mõlemad üles Madison Square Gardenis.

«Ma tean, et ma kohtun parimaga, Vladimiriga,» teatas 27-aastane Joshua. «Arvan, et aeg on minu jaoks õige. Paljude jaoks toimub see ehk kõik liiga kiiresti, kuid olen oma elu suurimaks duelliks valmis.»

«Olen siin põhjusega. Tegutsen samamoodi nagu alati. Minu eesmärk on olla võidukas,» teatas britt.

27-aastane Joshua on profikarjääri jooksul pidanud 18 matši, millest ta on kõik võitnud nokaudiga. 25. märtsil 41-aastaseks saav Klitško on profina pidanud 68 matši, millest ta on võitnud 64 (53 nokaudiga). Kui Klitško on praegu meistrivöödeta, siis võidu korral tõuseks ta karjääri jooksul kolmandat korda maailmameistriks.

Lisaks Joshua valduses olevale IBFi meistrivööle lähevad 29. aprillil jagamisele veel WBA ja IBO meistrivööd.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles