Viimasel veerandil magama jäänud Rockets sai valusa kaotuse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Harden (pildil) sai küll vigastada, ent ei lahkunud platsilt ja aitas koduklubil võita Sacramento Kingsi.
James Harden (pildil) sai küll vigastada, ent ei lahkunud platsilt ja aitas koduklubil võita Sacramento Kingsi. Foto: Troy Taormina/USA Today Sports

Korvpalliliigas NBA peeti möödunud ööl neli mängu. Kõige tasavägisemas mängus suutis Atlanta Hawks Houston Rocketsi vastu viimasel veerandajal välja tulla 20-punktilisest kaotusseisust ning mängu võita 113:108.

Hawksi parim oli 33 silma visanud Tim Hardaway Jr, Dwight Howard panustas meeskonna võitu 24 punkti ning 23 lauapalli. Veel kaheksa ja pool minutit enne mängu lõppu oli Rockets 20 punktiga juhtimas, kuid viimasel veerandil näidati kohutavat mängu.

«Hardaway läks hulluks, me ei suutnud teda peatada. See mäng mõjus valusalt. Nii rasket kaotust polegi ammu pidanud vastu võtma. Samas, tegu on vaid ühe mänguga ning homme tuleb juba uuesti platsil olla,» lausus Rocketsi peatreener Mike D’Antoni. Kaotajate parimana tõi James Harden meeskonna kasuks 41 silma, 8 lauapalli ja 8 korvisöötu. «Tegime kolm veerandit head tööd, aga neljandal veerandil… Ma ei tea, mis siis juhtus. Olime liiga rahulikud,» võttis Harden mängu kokku.

Hooaja 43 võidu kindlustas endale Golden State Warriors, kes alistas läänekonverentsis 31 võiduga neljandal kohal paikneva Los Angeles Clippersi 133:120. Võitjatele tõi Stephen Curry 29 silma ning jagas 11 korvisöötu. Kevin Durant panustas võitu 26 punkti ning 10 resultatiivse sööduga. Kaotajate poolelt hoolitses skooritegemise eest Blake Griffin, kogudes 31 punkti.

Teised mängud:

Washington Wizards – Los Angeles Lakers 116:108

San Antonio Spurs – Philadelphia 76ers 102:86

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles