Tänak ootab Rootsi rallit: kiired katsed mõjuvad adrenaliinilaksuna

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monte Carlo ralli. Ott Tänak.
Monte Carlo ralli. Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Ott Tänak lausus enne eesootavat Rootsi MM-rallit M-Spordi pressiteenistusele, et tegu on ühe tema lemmiketapiga ja ta loodab seal teha korralikku vigadevaba sõitu.

«Ootan Rootsi rallit väga, kiired katsed mõjuvad vägeva adrenaliinilaksuna. Sel aastal on autod veel võimsamad ja kindlasti tuleb eriline võistlus. Seal on alati lõbus sõita, katsed on kiired ja voolavad. Peame olema lõdvestunud, aga samas keskendunud, et leida hea rütm,» rääkis Tänak. «Loodetavasti on teed mõnusalt jäised ja suudame kõrgete kohtade nimel võidelda.»

«Kõige tähtsam on saada algusest peale kätte hea tunne ja teha puhast sõitu. Loodetavasti on ka ilmaolud meile soodsad ja saame vajadusel lumevallidest tuge,» lisas Tänak. «Sõidujoon on Rootsis väga kitsas ja see ongi ehk ralli kõige raskem osa. Värske lume puhul tuleb jäljes püsida, muidu muutub hea pidamine hetkega olematuks! Ei jõua ära oodata, millal rooli pääsen – usun, et meil on võimalik teha taas üks hea tulemus,» arvas eestlane.

Sel hooajal koos Martin Järveojaga kihutaval Tänakul pole seni õnnestunud Rootsis poodiumile jõuda, tema parim tulemus on 2015. aasta neljas koht. Hooaja esimesel etapil Monte Carlos lõpetas Tänak tõrkuva autoga võideldes hinnatava kolmanda kohaga. Seekordne Rootsi ralli saab avalöögi täpselt nädala pärast ehk 10. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles