Video ja galerii: Simple Sessioni rulatajad ja BMX-ratturid pidasid maha raju hokimatši

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Simple Sessionile võistlema saabunud BMX-ratturid ja rulatajad pidasid Visit Estonia eestvedamisel Harju tänava uisuplatsil maha hokimatši, millesarnast pole ekstreemspordis varem nähtud.

Vastamisi läksid kaks meeskonda, kus ühes tiimis rulatajad ning teises BMX-ratturid, et selgitada välja ekstreemimaailma litrikuningad. Kuigi mõned võistlejad olid omal ajal ka veidi hokitrennis käinud, siis suurema osa võistlejate jaoks oli tegu harukordse võimalusega hokit proovida.

Tulemuseks oli ülimalt lõbus matš täis kokkupõrkeid ja kukkumisi, kus lõpuks BMX-ratturid rulatajatele 9:8 pähe tegid. Uisuplatsi serva oli kogunenud ka hulk pealtvaatajaid, sealhulgas mitmed Simple Sessionile kohale lennanud võistlejatest.

4.-5. veebruaril Saku Suurhallis toimuvatest Simple Session 17 võistlustest võtab kokku osa 150 rulatajat ning BMX-ratturit 34 riigist, tehes sellest kõige rahvusvahelisema action-spordi sündmuse maailmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles