Taaramäe sai Besseges'i tuuri etapil 23. koha

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: SCANPIX

Prantsusmaal jätkuva mitmepäevasõidu Etoile de Besseges täna sõidetud kolmanda etapi võitis Lilian Calmejane (Direct Energie). Rein Taaramäe (Katjusha – Alpecin) sai 23. ja Alo Jakin (HP BTP – Auber93) 49. koha, vahendab portaal Rattauudised.ee.

Künkliku etapi keskel õnnestus peagrupist eralduda tugeval 24-mehelisel seltskonnal, kelle seas ka Taaramäe. Pikka aega üritasid jälitajad jooksikuid püüda, kuid nähes, et lähemale ei jõuta, loobuti ning võitja selgitasid jooksikud.

Viimastel kilomeetritel põgenes juhtgrupist Calmejane, kes jäigi lõpuni ette. 6 sekundit hiljem finisheeris Taaramäe meeskonnakaaslane Mads Würtz Schmidt ning omakorda kaks sekundit hiljem 16-meheline grupp eesotsas itaallase Mauro Finettoga (Delko Marseille Provence KTM).

Taaramäe kaotas võitjale lõpuks 1.23. Jakin lõpetas etapi peagrupis, mis jõudis finishisse 15.20 võitjast hiljem. Kokkuvõttes tõusis uueks üldliidriks Calmejane. Velotuuril jääb sõita veel kaks etappi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles