Hispaania tippklubi jalgpallur vahistati perevägivalla tõttu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lucas Hernandez (keskel) võitleb palli pärast Barcelona kaitsjate Javier Mascherano ja Gerard Piquega.
Lucas Hernandez (keskel) võitleb palli pärast Barcelona kaitsjate Javier Mascherano ja Gerard Piquega. Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS/Scanpix

Hispaania politsei arreteeris Madridi Atletico kaitsja Lucas Hernandezi, kuna kahtlustab teda elukaaslase löömises. ESPNi teatel kutsuti võimuesindajad täna öösel kell pool kolm Hernandezi koju, mis asub Madridi lähedal Las Rozases.

Nii 20-aastasele Hernandezile kui ka tema elukaaslasele anti esmalt pisivigastuste tõttu arstiabi, pärast mida võttis politsei Hernandezi vahi alla. Jalgpallur ei hakanud vahistamisele vastu. Tema elukaaslane ei esitanud küll mehe vastu kaebust, kuid Hernandez viidi siiski jaoskonda. Majadahonda ringkonnakohus määras mõlemale kinnipidamiskeelu.

Atletico peatreeneri Diego Simeone pärastlõunasel pressikonverentsil keerles jutt mõistetavalt noore kaitsjaga juhtunu ümber, kuid Simeone oskas vaid kinnitada, et tal pole toimunu osas mitte mingit ametlikku infot. «Oleme midagi lugenud ja midagi kuulnud, aga rohkem ei oska ma midagi öelda,» tõdes argentiinlane.

Kõrgliiga president Javier Tebas märkis, et enne asjaolude selgumist ei tohikski keegi toimunu osas hinnanguid jagada. «Kehtib süütuse presumptsioon, aga nüüd tahame paar tundi pärast juhtunut juba kohtuotsust langetada. Ootame kohtuniku sõnad ära ja vaatame siis,» sõnas Tebas.

Prantsusmaa noortekoondisesse kuuluv Hernandez istus vahetusmeeste pingil, kui Atletico kaotas kolmapäeva õhtul Hispaani karikasarja poolfinaali avamängus 1:2 Barcelonale. Viimati käis ta Atletico eest platsil 25. jaanuaril, kui Madridi meeskond viigistas karikasarjas 2:2 Eibariga. Laupäeval ootab kõrgliigas neljandal kohal olevat Atleticot ees kodune liigamäng Leganesiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles