Taas masendavalt mänginud Liverpool kaotas tabeli eelviimasele Hull Cityle

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Inglismaa kõrgliiga 24. vooru kohtumises kaotas Liverpool võõral väljakul 0:2 Hull Cityle, kes enne matši oli liigatabelis eelviimasel 19. positsioonil.

Alfred N'Diaye viis kodumeeskonna avapoolaja lõpus 1:0 juhtima, Hull City 2:0 värava skooris mängu 84. minutil Baye Oumar Niasse. Võiduga tõusis Hull City tabelis 18. positsioonile. Liverpoolil on pärast kaotust jätkuvalt 46 punkti, mis annab neile hetkel neljanda koha. Samas võib neist homme mööduda samuti 46 punkti peal olev Manchester City, kes mängib Swansea Cityga.

Ragnar Klavan pidi haiguse tõttu tänase kohtumise vahele jätma, samuti puudus Liverpooli keskkaitsest põlvevigastuse tõttu Dejan Lovren.

Teised tänased mängud:

Chelsea – Arsenal 3:1

Crystal Palace – Sunderland 0:4

Everton – Bournemouth 6:3

Southampton – West Ham 1:3

Watford – Burnley 2:1

West Bromwich Albion – Stoke City 1:0

Enne mängu:

Liigatabelis 46 punktiga neljandal kohal olev Liverpool peab hakkama saama ka ilma teise põhikaitsja Dejan Lovrenita, kes jäi koosseisust välja põlvevigastuse tõttu.

Seetõttu alustavad Liverpooli keskkaitses mängu Joel Matip ja Lucas Leiva. Liverpooli fännidele on heaks uudiseks Sadio Mane naasmine algrivistusse, kes oli pikalt Aafrika rahvuste karikavõistluste tõttu klubijalgpallist eemal, viimases mängus Chelsega sekkus ääreründaja pingilt.

Liverpooli tänane vastane Hull Cityu on taeblis väljalangemistsoonis ehk 19. kohal. 23 mänguga on nad kogunud kõigest 17 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles