Jürgen Klopp kaotusest eelviimasele: olen vihane

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp
Jürgen Klopp Foto: LINDSEY PARNABY/AFP

Liverpool tunnistas täna Inglismaa kõrgliigas tabeli viimaste sekka kuuluva Hull City 2:0 paremust. Meeskonna peatreener Jürgen Klopp lausus pärast mängu, et on tulemuse pärast vihane.

«Olen täna andnud neli või viis teleintervjuud ning kolm-neli raadio intervjuud. Tavaliselt tunnen end tunni möödudes paremini, aga täna ei ole enesetunne paremaks läinud. Oleme kriitika ära teeninud. Nädala eest rääkisin pressikonverentsil, et võime endale positiivset meelestatust lubada – oleme ju liigas neljandad. Pärast tänast ei tohiks ma sellist asja enam öelda. Raske on seda tulemust aktsepteerida,» ütles Klopp Liverpooli kodulehel avaldatud intervjuus.

BBC-le antud intervjuus sõnas Klopp, et on üpriski vihane. «Pärast mängu Chelseaga poleks sellist mängu meie poolt oodanud. Võib öelda, et olen vihane. Tahtsime seda head tunnet ära kasutada, aga põlesime juba algusest peale läbi. Viimastel nädalatel oleme end raskesse seisu pannud. Peame selle tulemuse vastu võtma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles