Venno tõi kaotusmängus 13 punkti

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno Eesti koondise särgis.
Oliver Venno Eesti koondise särgis. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Türgi võrkpalliklubi Ankara Maliye Milli Piyango rünnakute liider Oliver Venno kogus eilses mängus Kert Toobali eelmise koduklubi Inegöli vastu 13 punkti, kuid kaotusest Maliye Milli Piyangol pääsu ei olnud. 

Kui põhiturniiri esimeses ringis jäi Maliye Milli Piyango koduväljakul Inegölile 0:3 (-17, -20, -23) resultaadiga alla, siis ka teistkordsel kohtumisel Eesti koondise diagonaalründaja koduklubi punktiarvet ei kasvatanud, leppides võõrsil peetud kohtumises 1:3 (-21, 15, -18, -23) kaotusega, vahendab volley.ee.

Türgi kõrgliiga resultatiivseim mängija Oliver Venno sai tänases vastasseisus 31 tõstet, millest punktivõiduga lõppesid 13 (42%). Blokis ja pallingul kolmega plussi jäänud eestlane seekord punkte ei kogunud. Tasub märkida, et Venno tänavuse hooaja kaks kõige tagasihoidlikumat esitust on tehtud just Inegöli vastu, kui avavoorus kogus Eesti koondislane 11 ja täna eespool mainitud 13 punkti. Ülejäänud mängudes on Venno kogunud 18 ja enam punkti. 

Neljateistkümnest voorust seitse võitu saavutanud Maliye Milli Piyango hoiab turniiritabelis neljandat kohta, kuid võib homsete mängudega langeda kuuendaks. Eilne vastane Inegöl tõusis kuuendaks. 328 punktiga Türgi kõrgliiga resultatiivseim mängija Venno on 31 pallinguässaga ka liiga parim servija. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles