Tänaku eelmise hooaja tiimikaaslane: võitlen end Rootsis poodiumile

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg.
Mads Östberg. Foto: JONATHAN NACKSTRAND/AFP

Tuleva nädala lõpus peetakse autoralli MM-sarja teine etapp, milleks on Rootsi talveralli. Hooaja avaetapil ehk Monte Carlos mitte osalenud norralane Mads Östberg tunnistas, et võitleb Rootsis poodiumikoha eest.

29-aastane Östberg sõidab sel hooajal eratiimis koos tšehhi Martin Prokopiga ning istumise all on meestel uued M-Spordi meeskonna Ford Fiesta WRC-masinad. Seejuures kuuluvad teatavasti M-Spordi põhimeeskonda Monte Carlos võidutsenud prantslane Sebastien Ogier, avaetapil kolmandana lõpetanud Ott Tänak ja britt Elfyn Evans.

«Nii minu kui ka meeskonna jaoks saab olema Rootsis võistlemine suureks väljakutseks. Kõik on veidi pingeline, kuid püüame omadega järje peale saada,» rääkis viimasel kuuel Rootsi rallil koguni viiel poodiumil lõpetanud Östberg. «Kui kõik toimib, suudame näidata head sõitu, kuid tuleb meeles pidada, et oleme uue Ford Fiesta WRC-masinaga veel vähe kokku puutunud, kuigi teised on seda teinud juba pool aastat,» tunnistas ta.

«Saab olema huvitav aasta, eriti põnev on minna starti Rootsis, kus saame esimest korda katsetada meie uut autot võistlustingimustes. Kavatseme võidelda poodiumikoha nimel, sest olen viimastel aastatel näidanud Rootsis häid tulemusi,» sõnas Östberg, kes oli eelmisel hooajal M-Spordi põhisõitja, kui lõpetas kokkuvõttes seitsmendana. Tänak sõitis samal ajal DMACKi meeskonnas, mis on tihedalt seotud M-Spordiga.

Rootsi ralli toimub 9.-12. veebruarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles