Tiirmaal jäi MK-etapil punktikohast puudu vaid 4,9 sekundit

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-August Tiirmaa.
Karl-August Tiirmaa. Foto: Nordic Focus

Lõuna-Koreas Pyeongchangis toimuval kahevõistluse MK-etapil sai ainsa eestlasena seal võistelnud Karl-August Tiirmaa 31. koha, jäädes esimesena punktidest ilma.

Murdmaadistantsil suutis eestlane jätta seljataha temast kuus sekundit varem startinud venelase Nijaz Nabejevi, kuid 30. ehk punktikohaga suutis lõpetada korealane Je-Un Park, kellele kaotas Tiirmaa vaid 4,9 sekundiga.

Esikoha saavutas fotofiniši järel MK-sarja üldliider, sakslane Johannes Rydzek, kes asus hüppevooru järel alles kuuendal kohal. Koondisekaaslane Eric Frenzel sai võitjaga kirja sama aja ehk 26.14,0 ning lõpetas teisena, kolmas oli hüppevooru järel võistlust juhtinud austerlane Mario Seidl (+19,0).

Hüppevooru järel:

Tiirmaa hüppas 106 meetrit, mille eest sai ta 64,3 punkti ning hoiab 32 võistleja seas viimast kohta. Seejuures on 31. kohal venelane Nijaz Nabejev, kes edestab Tiirmaad kuue sekundiga.

Pärast hüppevooru on võistlust juhtimas austerlane Mario Seidl, kelle hüpe kandus 142 meetri kaugusele ning selle eest sai ta 127,1 punkti. Teisel positsioonil asub sakslane Eric Frenzel (+35 sek), MK-sarja üldliider Johannes Rydzek on kuues (+1.16).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles