Endine Red Bulli piloot: Verstappen ei suuda end talitseda

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen (vasakul) pressikonverentsil koos Red Bulli kuuluva tiimikaaslase Daniel Ricciardoga.
Max Verstappen (vasakul) pressikonverentsil koos Red Bulli kuuluva tiimikaaslase Daniel Ricciardoga. Foto: Joshua Paul/AP

Aastatel 2002-2013 vormel-1 sarjas sõitnud ja Red Bulli meeskonda kuulunud austraallane Mark Webber tunnistas, et praegu tiimi kuuluvatest pilootidest ehk Daniel Ricciardost ja Max Verstappenist suudab end paremini talitseda 27-aastane Webberi kaasmaalane Ricciardo, mitte 19-aastane hollandlane Verstappen.

Ricciardo on F1 sarjas teinud kaasa 109 võidusõitu ning ta lõpetas eelmise hooaja kolmandana. Seevastu Verstappenil on kirjas alles 40 võistlust ning möödunud hooajal sai ta viienda koha. 40-aastase Webberi sõnul on Ricciardol rohkem kogemusi, mistõttu on tuleval hooajal, kui sarjas võetakse kasutusele mitmed uued reeglid, tiimisiseselt eelis Ricciardol. «Ma usun, et Daniel suudab end paremini talitseda. Kindlasti see kogemus tuleb talle kasuks, eriti hooaja esimeses pooles. Ta on sõitnud erinevat tüüpi masinatega, mis on suur pluss,» rääkis Webber.

«Sel hooajal näeme kindlasti nende vahel tugevat võitlust, kuid Daniel valitseb end paremini. Muidugi on ta veidi äkiline, kuid see on mõistetav, sest igal nädalavahetusel tuleb ju võidu sõita. Max veel õpib, ent sellegipoolest on ta uskumatult talendikas,» lisas Webber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles