Itaalia vanameister põrutas Lazio jõudemonstratsioonis neli väravat

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Parolo.
Marco Parolo. Foto: Simone Arveda/Scanpix

Itaalia jalgpallur Marco Parolo sai hakkama uskumatu saavutusega, lüües Lazio võidumängus Pescara üle koguni neli kolli.

uba mängu algus kinnitas, et 32-aastane keskväljamaestro on täna teiselt planeedilt ja seda just eelkõige õhuvõitluses. Esmalt viis Parolo Lazio peaga juhtima juba 10. minutil ning vaid neli minutit hiljem duubeldas mees roomlaste eduseisu, vahendas Soccernet.ee.

Seejärel asus hambaid näitama tänavu liiga peksupoisiks osutunud Pescara, kui poolajaks suudeti manada tabloole 2:2 viik. Sealjuures jättis Pescara kasutamata võimaluse avapoolaja suurepärasele spurdile lisaks veel ka kolmanda väravani jõuda, kuid 36. minutil eksis Gianluca Caprari.

Sellega ei olnud aga Parolo tähelend veel lõppenud: 49. minutil sai keskpoolik kirja oma kolmanda tabamuse, kusjuures kõik kübaratriki väravad lõi Parolo peaga. 3:2 väravaga murti ka Pescara vastupanu, millele järgnesid veel kaks Lazio tabamust. Erilise kirsi roomlaste tordi otsa suskas ei keegi muu kui Parolo ise, lüües oma tänase mängu neljanda värava ning vormistades lõppskooriks 6:2 võidu Laziole mängu 77 minutil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles