Emotsionaalsed videod: Paul Pierce lõpetas 18 aastat kestnud NBA-karjääri (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pierce läinud ööl toimunud kohtumises.
Paul Pierce läinud ööl toimunud kohtumises. Foto: SCANPIX

USA korvpalliliigas NBA toimus läinud ööl kolm kohtumist. Neist kõige emotsionaalsemaks kujunes kindlasti Boston Celticsi ja LA Clippersi kohtumine, sest 15 aastat Celticsis mänginud Paul Pierce astus viimast korda fännide ette. Kodusaalis mänginud Celtics võitis kohtumise 107:102.

Kuna 39-aastane Pierce kuulub alates 2015. aastast LA Clippersi ridadesse, siis kandis ta kõnealuses kohtumises mõistagi Clippersi särki. Ent juba sügisel mängijakarjääri lõpetamisest teatanud vanameister soovis oma Celticsi fännidega hüvasti jätta, milleks sobis suurepäraselt Bostonis toimunud Celticsi ja Clippersi vastasseis.

Pierce kuulus Clippersi algkoosseisu ning veetis platsil viis minutit. Selle ajaga sai mees kirja ühe tabava kolmepunktiviske. Muuseas mängis Pierce Bostoni kodusaalis 630. korda, misjuures pole ta kunagi seal nullile jäänud.

Celticsi parimana tõi Isaiah Thomas 28 punkti, Clippersi eest viskasid Blake Griffin ja Jamal Crawford võrdselt 23 silma.

Kõik tulemused:

Nets - Raptors 95:103

Celtics - Clippers 107:102

Thunder - Trail Blazers 105:99

Vaata, kuidas Paul Pierce'i läinud ööl fännide poolt vastu võeti ning mees oma karjäärile tagasi vaatab:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles