Video: noor kanadalane lõi Davis Cupil kohtunikule palliga näkku

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pukikohtunik Arnaud Gabas hoidmas kinni näost, mida tabas tennisepalliga noor kanadalane Denis Shapovalov.
Pukikohtunik Arnaud Gabas hoidmas kinni näost, mida tabas tennisepalliga noor kanadalane Denis Shapovalov. Foto: Justin Tang/AP

Meeste tennise Davis Cupil juhtus eile midagi ootamatut, kui Suurbritannia ja Kanada vahelises matšis tabas 17-aastane kanadalane Denis Shapovalov vihahoos pukikohtunikku näkku.

Shapovalovi vastane Kyle Edmund läks mängu juhtima 6:3, 6:4, 2:1, mille peale kanadalane frustreerus, võttis taskust palli ning tahtis selle publiku hulka visata, kuid sai pihta hoopis pukikohtunikule Arnaud Gabas'le. Shapovalov diskvalifitseeriti ja Suurbritannia sai 3:2 võidu, mistõttu kohtub viimane veerandfinaalis Prantsusmaaga, kes võitis 4:1 Jaapanit.

Serbia sai 4:0 jagu Venemaast ning kohtub kaheksa parema seas 3:2 Horvaatia alistanud Hispaaniaga. Šveitsist 5:0 üle olnud USA läheb veerandfinaalis vastamisi Austraaliaga, kes suutis 4:1 võita Tšehhit. Viimases veerandfinaalpaaris näeb Saksamaa (alistas 4:1 Belgia - toim) ja Argentina või Itaalia vastasseisu (Argentina ja Itaalia on praegu 2:2 viigiseisus - toim).

Video enesevalitsuse kaotanud Denis Shapovalovi juhtumist:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles