Kullamäe ülisuurest võidust: hea alus on kordusmänguks olemas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu peatreener Gert Kullamäe.
Tartu peatreener Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond võitis Balti liiga kaheksandikfinaali avamängus vastastele kordagi võimalust andmata 83:49 Atõrau Barsõt ja peatreener Gert Kullamäe jäi hoolealustega mõistagi rahule.

«Hea esitus meie poolt täna,» ütles mängu kokkuvõtteks Kullamäe. «Saime algusest peale hästi minema ja hoidsime seda edu lõpuni välja. Hea alus on homseks igatahes olemas.»

Vastaste peatreeneri Boyan Salatyci tunnustas samuti tartlasi: «Peamise vahe tegi täna sisse see, et vastased on märksa kogenum meeskond, eelmisel aastal ju ka liiga finalistid. Meil on 3-4 mängijat, kes üldse seda taset teavad, ülejäänud kas nooremad mehed või välismaalased, nii et esimestel minutitel oli neil väljakul suur segadus, mille Tartu hästi ära kasutas. Üritame tänasest õppida ning homme oma mängu paremini kätte saada,» sõnas Salatyci.

Kordusmäng peetakse samuti Tartus juba homme algusega kell 19.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles