Bravuurikas Hamilton usaldas fännidele suure vastutuse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: SCANPIX

Kolmekordne vormel-1 maailmameister Lewis Hamilton andis hiljuti oma fännidele võimaluse disainida talle järgmiseks hooajaks võistluskiiver. Nüüd seisab aga 32-aastasel britil ees raske töö, sest kokku laekus talle rohkem kui 8000 erinevat disaini.

«Mõned neist on väga head. Võistlus on aga nüüdsest suletud ning mul tuleb kõik tööd läbi vaadata ning siis parim valida,» teatas Mercedese piloot. «Kõigi tööde läbivaatamine võtab üksjagu aega, kuid loodan võitja teatavaks teha juba mõne päeva jooksul.»

Peale selle, et Hamilton kannab järgmisel hooajal just võitja disainitud kiivrit, saab disaini autor endale auhinnaks ka Hamiltoni võistluskiivri koopia koos autogrammiga. Sealjuures tuleb Hamiltonil sama disainiga kiivrit kanda terve hooaja vältel, sest vormel-1 regulatsioonid ei luba disaini hooaja jooksul enam muuta. Erandiks on sõitja poolt välja valitud üks etapp, kus võib eridisainiga kiivrit kanda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles