Tänak enne Rootsi rallit: mul on juba üksjagu kogemust

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Monte Carlo ralli viimasel katsel.
Ott Tänak Monte Carlo ralli viimasel katsel. Foto: Kuvatõmmis / WRC / Facebook

Eesti ralliäss Ott Tänak andis sel nädalal sõidetava Rootsi ralli eel kohalikule meediale intervjuu, kus vaatas põgusalt tagasi hooaja avaetapile ning rääkis ootustest Rootsi ralli eel.

Hooaja avaetapi Monte Carlos kolmanda kohaga lõpetanud Tänaku sõnul polnud tal enne etappi suurt aimu, mis koha peale ta sõita võiks. «Raske oli uute regulatsioonide tõttu ennustada, kuidas meil läheb. Lõppkokkuvõttes tuli meil päris hästi välja,» tõdes ta.

Viimase nädala jooksul on M-Sport testinud Jämtlandis, kus viibib mõistagi ka neljakordne maailmameister Sebastien Ogier. «Ta on kogu meeskonnale suureks motivaatoriks. Õpime kõik temalt palju ning saame tema kogemusi ära kasutada.»

Mida ootab Tänak Rootsi rallilt? «Loomulikult tahame teha hea sõidu. Olen üsna põnevil, tean, et lume peal saab lõbus olema. Mul on juba üksjagu kogemust ning pean selle järgmistel rallidel ära kasutama,» ütles Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles