Tennisistilt tabamuse saanud saanud kohtunik: mängijad on tänapäeval natuke ullikesed

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pukikohtunik Arnaud Gabas hoidmas kinni näost, mida tabas tennisepalliga noor kanadalane Denis Shapovalov.
Pukikohtunik Arnaud Gabas hoidmas kinni näost, mida tabas tennisepalliga noor kanadalane Denis Shapovalov. Foto: Justin Tang/AP

Meeste tennise Davis Cupil Suurbritannia ja Kanada vahelises matšis tabas 17-aastane kanadalane Denis Shapovalov vihahoos pukikohtunikku Arnaud Gabast palliga näkku. Kohtuniku sõnul elas ta üle šokeeriva kogemuse.

«Nägin välja nagu Rocky Balboa,» tõi Gabast filmiklassikast elava näite. «Hiljem seda videost järele vaadata oli päris šokeeriv. Pukikohtunikena peame ikka pallidelt eest ära saama, kuid seda lööki ei olnud võimalik vältida,» jätkas Gabas.

Samas tõdeb pukikohtunik, et tal oli ka omajagu õnne. «See asi võinuks hullemini lõppeda. Mängijad on tänapäeval natuke ullikesed. Saan aru, et ta oli vihane, kuid ma ei oleks eales uskunud, et ta mind palliga lööb,» jätkas Gabas, kes viidi pärast intsidenti haiglasse kontrolli.

Shapovalov diskvalifitseeriti, seega sai Suurbritannia vastasseisust 3:2 võidu. Lisaks määrati tennisistile 7000 dollari suurune trahv. 

Video intsidendist:

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles