Paddon loodab Rootsi ralliks Monte Carlo tragöödia selja taha jätta

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Paddon tegi Monte Carlo rallil nii õnnetu avarii, et kohapeal sai surma 50-aastane hispaanlane. Paremal pool asuval pildil on näha Paddoni auto pärast kalju vastu põrkamist.
Hayden Paddon tegi Monte Carlo rallil nii õnnetu avarii, et kohapeal sai surma 50-aastane hispaanlane. Paremal pool asuval pildil on näha Paddoni auto pärast kalju vastu põrkamist. Foto: Timo Anis / Kuvatõmmis Youtube'ist

Tänavune autoralli MM-hooaeg algas Hyundai tehasemeeskonnas sõitva Hayden Paddoni jaoks traagiliselt, kui tema avarii tagajärjel hukkus Monte Carlos vales kohas seisnud pealtvaataja. Sel nädalal on Paddon Rootsi MM-etapil taas stardis ning loodab enda sõnul normaalselt võistluskarusselli naasta.

Uus-Meremaalt pärit piloot teeb endiselt koostööd uurijatega, et kõik juhtunu asjaolud välja selgitada. Kodumaa meediale ei soovinud Paddon Monte Carlos juhtunu üksikasju selgitada, kirjutab styff.co.nz.

«Tahame taas istuda ralliauto rooli ning siseneda taas normaalsusesse,» sõnas Paddon.

Eelmisel aastal hooaja kokkuvõttes 4. koha saavutanud Paddon oli mullu Rootsis heas hoos, kui ta saavutas Sebastien Ogieri järel kokkuvõttes 2. koha.

«Ootame tõesti Rootsi naasmist. Tegemist on ralliga, mida me tõesti naudime. Tänu eelmise aasta heale tulemusele võime starti minna enesekindlalt,» teatas Paddon.

«Oleks suurepärane korrata eelmise aasta tulemust, kuid me ei hakka endale koha illusioone looma, kuna teame, et 2. koha kordamine saab olema väga raske,» lisas ta veel. «Usun, et praeguses seisus on parim istuda taas ralliauto rooli ning osaleda rallil, mida naudime.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles