Liverpooli põhikeskkaitsjat segab vigastus, Klavan võib taas kerkida algrivistusse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images/Scanpix

Liverpooli jalgpallimeeskond pidi viimases liigamängus hakkama saama keskkaitsja Dejan Lovrenita, kuna horvaati segas põlvevigastus. Praeguseks ei ole põlvevigastuse täpne ulatus veel teada ning on võimalus, et Lovren peab vahele jätma ka järgmise liigamängu.

Lovren läbib täna veel põhjalikuma kontrolli, et teha kindlaks trauma täpne ulatus. Liverpool kohtub laupäeval Premier League’i matšis Tottenhamiga ning Lovreni puudumisel peab peatreener Jürgen Klopp leidma horvaadile asendaja.

Briti meedia usub, et Joel Matipi kõrval peaks Lovreni puudumisel tõenäoliselt alustama Eesti koondise kapten Ragnar Klavan. Samas mainitakse, et võimaluse võivad saada ka Joe Gomez või Lucas Leiva.

Klavan on sel hooajal saanud Premier League’is väljakule 12 korda ning ta oli Lovreni keskkaitsepartneriks Matipi vigastusperioodi jooksul. Viimases liigamängus ei saanud Klavan aga Lovrenit asendada haiguse tõttu.

Lovreni põlvehäda on juba pikemaajalisem ning klubis uuritakse tema seisundit põhjalikult. Praegu üritatakse selgeks teha, kas tegemist on lihtsalt põrutusega või on kahjustada saanud ka liigesed.

Lovrenil on sel hooajal probleeme olnud mitme erineva vigastusega, kuid vaatamata sellele on ta pidanud vahele jätma ainult 4 Premier League’i kohtumist.

Premier League’i tabeliseis 24. vooru järel:

1. Londoni Chelsea 59 punkti

2. Tottenham 50

3. Manchester City 49

4. Londoni Arsenal 47

5. Liverpool 46

6. Manchester United 45

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles