Jelgava alistas Kauberi värava toel hullumeelses mängus Infoneti

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Kauber
Kevin Kauber Foto: Facebook

Lätis peetud sõpruskohtumises läks asi karmiks, kui nii Tallinna Infoneti jalgpallimeeskond kui ka Jelgava lõpetasid mängu vähemate meestega, kui alustasid. 2:0 võidu võttis Läti tiim, kelle teise värava autoriks oli Kevin Kauber.

elgava läks kohtumist juhtima juba esimesel minutil ja seda käärlöögist, kui Infoneti karistusalasse õhku rippuma jäänud palli saatis selili langedes väravasse Jelgava kapten Valerijs Redjko, vahendas Soccernet.ee.

Seejärel omas viigiväravani jõudmiseks võimalusi ka Infonet, kuid Sergei Tumasjani karistuslöök ning Albert Prosa üks-ühele sooritus teed väravavõrku ei leidnud.

Seevastu võttis mäng kohati korraliku kisma mõõtmeid. 66. minutil teenis punase kaardi Roman Šotbtšenko, jättes Infoneti ühe mehega vähemusse. Lätlased kasutasidki tekkinud arvulise ülekaalu ära ning seda eelkõige eestlase abiga: teise värava autoriks oli Jelgava ründaja Kevin Kauber, kes tsenderdusejärgselt suutis end värava ette mängida, kus joonel seisnud Infoneti kaitsja suureks takistuseks ei osutunud.

Tagatipuks kaotas Infonet veel teisegi mehe punasele kaardile, kui kaptenipaela kandnud Vladimir Avilov liigse sõnelemise eest teise kollase kaardi tõttu duši alla saadeti. Jelgava tegi küll omalt poolt kõik, et arvulist ülekaalu vähegi võrdsustada, kui rõlge taklamise eest sai ka nende mängumees teise kollase kaardi tõttu väljakukohtunikult käsu sammud riietusruumi poole seada.

Mänguseis jäi aga 2:0 Jelgava kasuks ning valitsev Eesti meister pidi vastaste üleolekut tunnistama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles