Hispaania koondise peatreener: Eesti meeskonda me ei alahinda

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vicente del Bosque
Vicente del Bosque Foto: Raigo Pajula

Hispaania jalgpallikoondise peatreener Vicente del Bosque sõnas, et kuigi tema hoolealused on mäekõrguselt eelseisva kohtumise favoriidid, ta võõrustajaid ei alahinda.


«Korraliku kaitsega meeskondi ei tohi kunagi alahinnata,» vahendab Hispaania ajaleht Marca del Bosque sõnu. «Eesti 0:7 kaotust Bosnia ja Hertsegoviinale ei maksa üle tähtsustada. Nägin nende mängu Belgias, kus nad olid tublisti paremad.»


Hispaanlaste elu teeb del Bosque sõnul mõnevõrra raskemaks tõsiasi, et 21 mängijast viis on suuremate või väiksemate traumadega ning nende osalemine pole kindel. Nende seas Andres Iniesta, kes küll tõenäoliselt jookseb platsile, ja Santi Cazorla. Kõige kahtlasem oli Sergio Ramose osavõtt, kuid eilse treeningu tegi ta A. Le Coq Arenal kaasa.


Eriti lugupidava avaldusega esines Marcos Senna, kes ütles, et valitsevad Euroopa meistrid on küll selged favoriidid, kuid ainult paberil, ning tõestama peavad nad ennast täna Lilleküla jalgpallistaadionil.


«Tänapäeva jalgpallis on viisakas austada kõiki oma vastaseid, ning eriti siis, kui sa mängid nende kodumurul,» rääkis Senna. «Teoreetiliselt oleme muidugi favoriidid, ent me peame oma paremuse ikka tegudega väljakul maksma panema. Loomulikult ei karda me kedagi, aga peame närvi säilitama. Kui me ei anna endast maksimumi, võivad nad meid šokeerida.»


Del Bosque mängib Tallinnas 4-4-2 taktikaga ning Euroopa meistrivõistluste suurim väravakütt David Villa jääb tõenäoliselt pingile. Fernando Torrese ründepartneriks on Daniel Güiza.


Hispaania koondis andis eile hommikul pressikonverentsi, mille sisust Eesti ajakirjanikel paraku aimu polnud. Nimelt tõi lõunamaa delegatsioon oma pressikonverentsi toimumisaja kolmveerand tundi ettepoole ehk kella 12ks. Eesti ajakirjanikele ajamuutusest teada ei antud. Kui press kohale jõudis, oli üritus juba läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles