Testikatse võitnud Östberg: Tänak ja Ogier hoidsid end tagasi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg.
Mads Östberg. Foto: SCANPIX

Täna Rootsi MM-rallil selle hooaja esimest starti WRC-sarjas tegev Mads Östberg on uue generatsiooni Ford Fiesta WRC-ga rahul. Samas ei tee ta testikatse põhjal suuri järeldusi, sest nii Ott Tänak kui Sebastien Ogier säästsid hommikul rehve.

Östberg sai esimest korda uut Fordi testida alles möödunud nädalavahetusel, kuid hoolimata vähesest kogemusest sõitis ta testikatsel välja parima aja. Ta edestas samuti esimest korda võistlussituatsioonis uue generatsiooni Citroeniga sõitvat Craig Breeni 0,1 sekundiga ning Hyundai meest Hayden Paddonit 0,5 sekundiga. Tänak näitas Rootsi MM-ralli testikatsel kaheksandat, Ogier aga alles 17. aega.

«Olen seda autot saanud proovida ainult kaks päeva. Seega olen tulemuse üle väga õnnelik. Ma ei tea, kui palju testikatse põhjal järeldada võib – Sebastien ja Ott hoidsid end tagasi. Samas, selleks, et olla kiireim sõitja, tuleb kiiresti sõita,» leidis Östberg.

Östbergil on varasematelt Rootsi rallidelt ette näidati koguni viis poodiumikohta. «Meil on hea stardipositsioon ning peame selle maksimaalselt ära kasutama. Saan vaid seda öelda, et tunnen end tiimis fantastiliselt,» vaatas ta rallile ette.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles