MMi avanud segateatesõidu võitis Saksamaa, Eestile 21. koht

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanessa Hinz (vasakul), Laura Dahlmeier, Arnd Peiffer ja Simon Schempp.
Vanessa Hinz (vasakul), Laura Dahlmeier, Arnd Peiffer ja Simon Schempp. Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS/Scanpix

Hochfilzenis alanud laskesuusatamise MMil võitis avaala segateatesõidu Saksamaa nelik koosseisus Vanessa Hinz, Laura Dahlmeier, Arnd Peiffer ja Simon Schempp. Eesti nelik, kuhu kuulusid Kadri Lehtla, Johanna Talihärm, Rene Zahkna ja Kauri Kõiv, sai 21. koha.

Lehtla eksis tiirudes kaks, Talihärm neli, Zahkna kaks ja Kõiv kuus korda. Trahviringil pidi ainsana korra käima Kõiv, Saksamaale kaotati lõpuks 5.23,3. Startis 25 võistkonda, neist Läti ja Leedu said ringi sisse.

Hõbemedali saatus otsustati lõpusirgel, kui Martin Fourcade edestas venelaste ankrumeest Anton Šipulinit. Lõpuks kaotas Fourcade finišisirgel hoo maha võtnud Schemppile 2,2 sekundiga, Šipulin 3,2 sekundiga. Sakslased vajasid tiirudes seitset varupadrunit, prantslased tõusid aga hõbedale hoolimata kaheksast varupadrunist ja ühest trahviringist, mille pidi kolmandas vahetuses läbima Quentin Fillon Maillet. Venelased vääratasid kaheksa lasketiiru peale vaid neli korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles