Teodosic naasis ja CSKA näitas kohe võimu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miloš Teodosic on peatreeneri Dimitris Itoudise käepikendus väljakul.
Miloš Teodosic on peatreeneri Dimitris Itoudise käepikendus väljakul. Foto: Alexey Filippov/Sputnik/Scanpix

Korvpalli Euroliigas järgemööda kaotusi kogunud Moskva CSKA näitas seekord võimu Belgradi Crvena Zvezda vastu, võidutsedes kodusaalis koguni 102:80.

Nando de Colo viskas üleplatsimehena 25 punkti, Nikita Kurbanovi arvele jäi 18 punkti ja vigastuspausi järel väljakule naasnud Miloš Teodosic lisas 16 punkti. Crvena Zvezda parim oli 16 punkti ja üheksa korvisööduga Luka Mitrovic.

Play-off-koha pärast tulist võitlust pidav Istanbuli Anadolu Efes alistas tugeva viimase veerandaja toel 90:86 Milano Emporio Armani. Thomas Heurtel tõi võitjatele 17 punkti ja andis kuus korvisöötu, Tyler Honeycutt lisas 16 punkti. Milano meeskonna resultatiivseim oli 18 punktiga Rakim Sanders, Mantas Kalnietis lisas 15 punkti.

Tel Avivi Maccabi alistas 85:85 Vitoria Baskonia, võitjate kasuks viskas Sylven Landesberg 18 punkti. Vitoriale tõi Andrea Bargnani 17 ja Rodrigue Beaubois 16 punkti. Ateena Panathinaikos alistas 81:72 Bambergi Brose Basketsi, Chris Singleton viskas 17 ning James Feldeine ja Ioannis Bourousis kumbki 16 punkti. Bambergile tõi Daniel Thies 18 punkti.

CSKA on kogunud tabelisse 16 võitu ja kuus kaotust, liidrist Madridi Realist jäädakse vaid ühe võidu kaugusele. Panathinaikosel on 13 võitu ja 9 kaotust, nii Crvena Zvezdal kui ka Baskonial aga 12 võitu ja 10 kaotust. Anadolu Efes on kogunud võrdselt 11 võitu ja 11 kaotust, nii Maccabil kui ka Bambergil on tabelis 8 võidu kõrval 14 kaotust ning Milano Emporio Armanil eelviimasena seitse võitu ja 15 kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles