87. koha saanud Talihärm: tahaks kindlasti paremini teha

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Talihärm
Johanna Talihärm Foto: Tairo Lutter

Austrias Hochfilzenis jätkuvatel laskesuusatamise maailmameistrivõistlustel võitis naiste 7,5 km sprindi Tšehhi laskesuusataja Gabriela Koukalova. Eestlastel võistlus ebaõnnestus ning parima koha sai kirja alles 87. tulnud Johanna Talihärm.

Talihärm kaotas võitjale finišis 3.17,3, lasketiirudes eksis ta kolmel korral. «Kolme trahviga ei saa rahule jääda, olgugi, et need oli napid möödalasud. Keskendumine kadus ära. Mul oli ka pealelaskmisel probleeme, ent arvasin, et suutsin need lahendada. Ju siis jäi sealt ikkagi ebakindlus sisse,» analüüsis Talihärm.

Võrreldes eilsega tundis Talihärm end paremini. «Mulle see sprindiring meeldis ning võrreldes eilsega ei olnud tunne nii kinnine. Edaspidi tahaksin paremini teha,» tõdes ta. 101 sportlase konkurentsis 97. koha saanud Kristel Viigipuu hindas enda sooritust 10-pallisüsteemis kahega.

«Ei läinud nii nagu tahtnuks. Oleksin soovinud lasta nulliga ning suusakiirus võinuks lõpuni kesta,» ütles kaks möödalasku teinud ning võitjale 4.35,8 kaotanud Viigipuu.

«Vorm just parim pole. Terve hooaeg on olnud keeruline. Mõned võistlused pole sel hooajal üldse õnnestunud, aga loodan, et läheb paremaks. Vaatan siit ainult ette ning tänast võistlust üle mõtlema ei jää,» jätkas Viigipuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles