Liverpooli peatreener unistab liigavõidust: saan aru, kuidas see kõlab

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp kohtumises Chelsea' vastu.
Jürgen Klopp kohtumises Chelsea' vastu. Foto: PAUL ELLIS/AFP

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp rääkis enne homset mängu Tottenhamiga, et tema suureks unistuseks oleks kõik järelejäänud 14 mängu võita ning Chelseaga tiitli eest võidelda.

«Mõistan, kuidas see kõlab, aga minu unistustes suudame järgmised 14 mängu võita. Ma ei saa oma unistusi muuta. Kui kõrgliigahooaeg läbi saab, vaatame hooajale tagasi ning võtame kõik õpitu kaasa,» rääkis Klopp.

Liverpool jääb liider Chelseast praegu maha 13 punktiga ning asub neljandal tabelireal. Nende homne vastane Tottenham on teisel kohal ning edestab Liverpooli nelja silmaga.

«Mõistan, et ühel hetkel kaotasime hoo, kuid praegu on meil raske seda taastada olnud. Meie mängijad on vigastatud ning haiged. Kahjuks on seis selline,» rääkis Klopp, kes tunnistas samal pressikonverentsil, et eestlane Ragnar Klavan oli tõsiselt haige ning veetis kuus päeva voodis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles