TTÜ alistas Olmre 37 punkti toel Rapla

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Olmre
Sten Olmre Foto: Madis Sinivee

Eesti korvpalli meistriliigas alistas TTÜ kodusaalis Rapla Avise 85:78. Suurepärase mängu tegi Sten Olmre, kes panustas TTÜ võitu 37 silma.

Rapla poolelt oli meeskonna resultatiivseim 20 punkti visanud Martin Paasoja. Võiduga tõusis TTÜ võiduprotsendi arvestuses Raplaga ühele pulgale – mõlemal meeskonnal on turniiritabelis kirjas 11 võitu ja 7 kaotust.

Kalev/Cramo sai võõrsil jagu Rakvere Tarvast 103:77. Suurim skooritegija oli võitjate poolelt Sten-Timmu Sokk 16 punktiga, lisaks jagas ta veel 6 korvisöötu. Kaotajatele tõid Oliver Metsalu ja Siim-Markus Post 17 punkti. Tabelis on Kalev/Cramo 24 võidu ja 3 kaotusega Tartu Ülikooli järel teine, Tarvas hoiab 7 võidu ja 15 kaotusega seitsmendat kohta.

Pärnu Sadam võitis 99:89 Valga/Valkat. Seitsme mehega mänginud Pärnule tõi enim punkte Mihkel Kirves, kogudes 28 silma. Kaotajate parim oli 30 punkti visanud Reinis  Strupovics. Pärnul on turniiritabelis 11 võitu ja 12 kaotust, Valgal aga 6 võitu ja 15 kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles