Kelly Sildaru võistleb pühapäeval Kiviõlis meestega

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru.
Kelly Sildaru. Foto: Phil Ellsworth / ESPN Images

Kahekordne X-mängude kuldmedali võitja Kelly Sildaru võistleb pühapäeval Kiviõlis toimuvatel pargisõidu meistrivõistlustel ka meeste konkurentsis. 

«Meie suurim soov on pakkuda võistluste abil võimalikult põnevat meelelahutust nii publikule kui perekond Sildarule, kes nii väärikalt väikest Eestit maailmas esindab. Seetõttu tulime rõõmuga vastu Sildarude soovile, et nii Kelly kui Henry saaks lisaks oma võistlusklassile võimeid proovida ka parimate freestyle-meeste konkurentsis,» ütles Kiviõli seikluskeskuse arendaja Janek Maar.

Kiviõli seikluskeskuse ja Eesti suusaliidu poolt korraldatavatele Eesti meistrivõistlustele pargisõidus oodatakse osalema kõiki vähemalt 8-aastaseid lumelaudureid ja freestyle-suusatajaid.

Publik saab põnevat võistlust nautida tasuta ja tuhamäel oma võimeid testida Eesti pikimatel mäesuusanõlvadel. Kõikidel fännidel on võimalus oma silmaga näha X-mängude kuldmedaleid ja edastada autogrammisessiooni käigus Kellyle oma parimad soovid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles