M-Spordi boss: tehnilised probleemid segasid, kuid Tänak tegi väga hea esituse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
M-Spordi boss Malcolm Wilson.
M-Spordi boss Malcolm Wilson. Foto: Timo Anis

M-Spordi rallimeeskonna boss Malcolm Wilson rääkis Rootsi ralli eilse võistluspäeva järel, et sarnaselt eelnevatele aastatele on ka sel korral konkurents äärmiselt tihe ning heitlus poodiumikohtade eest on jätkuvalt tihe. Wilson leidis kiidusõnu ka Ott Tänaku jaoks, kes hoiab reedese võistluspäeva järel üldarvestuses 3. kohta.

«Ott näitas pärastlõunal väga head sõitu. Meil oli hommikul tehnilisi probleeme, mis läksid talle kokkuvõttes ka aega maksma. Seega oli päeva lõpuks poodiumikohale tõusmine väga hea,» kiitis Wilson M-Spordi pressiteenistuse vahendusel eestlast.

Samas tunnistas Wilson, et eespool startida oli tõesti keeruline ja see tegi raskeks ka neljakordse maailmameistri Sebastien Ogier’i võistluspäeva.

«Sebastieni jaoks oli päev keeruline, kuna ta oli esimene mees rajal. Ta ei anna aga kunagi alla ning usun, et ta avaldab homme (täna) esimestele head survet,» lisas Wilson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles