Schumacheri endine mänedžer: mind kardetakse, vaikimine Michaeli osas peab lõppema

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher ja Willi Weber.
Michael Schumacher ja Willi Weber. Foto: Photo4/Photo4/Scanpix

Seitsmekordse vormel-1 sarja maailmameistri Michael Schumacheri endine mänedžer Willi Weber avaldas, et ta ei ole enam Schumacheri perekonnaga ühenduses. Samas sooviks ta olla siiski osa sakslase elust.

Weber ja Schumacher tegid koostööd 20 aastat ning Weber oli mees, kes aitas jõuda sakslasel suurte tiitliteni.

«Saatsin Michaelile sünnipäeva (3. jaanuaril) puhul lilled ja kaardi, kuid ma ei saanud mingit vastust,» sõnas Weber Saksa meediale.

«Praegu paistab, et Michaeli perekond kardab mind. Nad usuvad, et ma võin tema olukorra kohta midagi paljastada. Tegelikult oleksin ma valmis allkirjastama isegi vaikimislepingu,» lisas Weber.

74-aastase mänedžeri sõnul peaks Schumacheri perekond olema avalikkusega ausam ja rääkima täpsemalt vormelilegendi tervislikust seisundist. «Arvan, et nad peaksid miljonitele fännidele selgitama, kuidas tal läheb,» märkis Weber. «Ma olen juba mõnda aega rääkinud, et nad ei ole avaldanud kogu tõde. Minu nõu ei taha enam aga keegi kuulda.»

Siiski usub Weber, et ühel päeval Schumacheri tervislik seisund paraneb.

2012. aastal vormelisõitja karjääri lõpetanud ja teistkordselt vormel-1 sarjast taandunud Schumacheriga juhtus raske õnnetus 2013. aasta viimastel päevadel, kui ta oli koos poja Mickiga Prantsusmaal Meribelis suusatamas – väljaspool tähistatud radu sõitnud Schumacher kukkus ja lõi pea vastu kivi. Sakslase pead kaitses küll kiiver, ent löök oli nii tugev, et peakaitse purunes.

Ajuvigastuse saanud sakslane viidi haiglasse raskes seisus  ja talle tehti kaks kiiret lõikust. Sestpeale on tema tervislikust seisundist teada väga vähe sellist, mida võib nimetada kinnitatud informatsiooniks. 2014. aasta suvel teatati, et Schumacher pole enam koomas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles