Deniss Šalkauskas jooksis 800 meetri Eesti juunioride siserekordi

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Šalkauskas.
Deniss Šalkauskas. Foto: Marko Mumm/EKJL

Deniss Šalkauskas võitis täna Tartu ülikooli spordihoones alanud Eesti U23 ja U20 vanuseklasside talvistel meistrivõistlustel juunioride 800 m jooksu Eesti juunioride siserekordiga 1.54,30.

800 meetri varasem Eesti juunioride sisetippmark 1.54,47 kuulus Madis Vesteleile, mille ta jooksis 2007. aastal Tallinnas. Šalkauskase isiklik rekord püsis vaid kaks nädalat. 29. jaanuaril võitis ta Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis Eesti talviste karikavõistluste raames toimunud meeste 800 m jooksu ajaga 1.54,90, vahendab Jooksuportaal.ee.

Meesjuunioride kõige tugevamas ehk kolmandas 800 m jooksus läks Deniss Šalkasukas esimesel ringil kiirelt vedama ja rebis end teiste eest ära. Esimesel ringil viimane olnud Mark Abner otsustas aeglasemalt alustada. Teise ringi algul jooksis Abner ennast kolmandaks ja hoidis end Karel-Sander Kljuzini järel ning lõpusirgel pingutas isikliku rekordiga 1.56,36 hõbemedalile. Abneri varasem parim tulemus pärines 29. jaanuarist Eesti talvistelt karikavõistlustelt, kui ta läbis distantsi ajaga 2.00,32. Pronksmedal läks täna Kljuzinile ajaga 1.56,52.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles