Liverpool võitis koduväljakul 2:0 Tottenhami

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal) oli sunnitud mängu sekkuma 82. minutil, kui keskkaitses olnud Lucas Leiva (vasakul) vigastada sai.
Ragnar Klavan (paremal) oli sunnitud mängu sekkuma 82. minutil, kui keskkaitses olnud Lucas Leiva (vasakul) vigastada sai. Foto: Carl Recine/REUTERS

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool võitis tänu Sadio Mane väravatele koduväljakul 2:0 Tottenham Hotspuri. Pea nädal aega viirushaiguse tõttu treeningutelt puudunud eestlane alustas kohtumist varumeestepingilt, kuid sekkus 82. mänguminutil vigastada saanud Lucas Leiva asemel mängu.

Liverpoolile kindlustas kolm punkti «kadunud poeg» Sadio Mane, kelle 18. ja 20. mänguminuti väravatest Punased 2:0 võidu said.

Tänu triumfile on liigatabelis nüüd Liverpoolil 49 punkti, millega jagatakse koos Manchester Cityga (üks mäng varuks) 4.-5. kohta. Liidrina jätkab praegu 59 punktiga Chelsea, kel on Liverpoolist üks mäng vähem peetud.

«Hea mäng ning tore on tagasi olla. Tänan Anfieldil suurepärase õhustiku loonud inimesi,» kirjutas Klavan oma Facebooki lehele.

Premier League'i esikuuik:

1. Chelsea - 59 punkti (24 mängust)
2. Tottenham - 50 punkti (25)
3. Arsenal - 50 punkti (25)
4. Liverpool - 49 punkti (25)
5. Manchester City - 49 punkti (24)
6. Manchester United - 48 punkti (25)

Enne mängu:

«Klavanil oli tõsine bakteriaalne infektsioon ning ta oli kuus päeva voodis. Ta on natukene ka kaalu kaotanud, kuid tänase trenni teeb ta kaasa,» lausus Klopp eilsel pressikonverentsil. «Kolmapeäval suutis ta natukene juba joosta ning eile (neljapäeval - toim) tundis ta end oluliselt paremini. Eks tänase (eilse - toim) trenni põhjal näeb, mis me temaga teha saame.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles