Video: Neuville'i saatuslik eksimus Rootsi ralli publikukatsel

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville'i stiilinäide tänavuselt Rootsi rallilt.
Thierry Neuville'i stiilinäide tänavuselt Rootsi rallilt. Foto: SCANPIX

Rootsi MM-rallil tabas belglast Thierry Neuville'i (Hyundai) teist etappi järjest ebaõnn, kui mees pidi liidrikohalt ralli pooleli jätma.

Sama saatus tabas Neuville'i ka Monte Carlos, kus sõideti jaanuaris MM-sarja avaetapp. Tänavusel Rootsi rallil eksis belglane laupäeval toimunud viimasel ehk 15. kiiruskatsel, milleks oli vaid 1,90 km pikkune publikukatse. Masin saadi aga täna õhtuks korda ning Neuville jätkab homme Ralli 2 süsteemis.

Kuna eestlane Ott Tänak hoidis enne päeva viimast pingutust kolmandat kohta, siis kerkis ta Neuville'i ebaõnne tõttu enne pühapäevaseid kiiruskatseid (neid on kolm) teisele kohale. Igal juhul on homme oodata üldvõidu peale ägedat võitlust, sest Tänaku ja üldliidriks kerkinud soomlase Jari-Matti Latvala (Toyota) vahe on vaid 3,8 sekundit. Kaugele ei jää ka Sebastien Ogier, kes kaotab Tänakule 12,8 sekundiga.

Homne esimene kiiruskatse algab kell 8.55.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles