Nurmsalu sai Sapporos alles 48. koha, aga edestas Jaapani elavat legendi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu.
Kaarel Nurmsalu. Foto: NordicFocus

Suusahüppaja Kaarel Nurmsalu sai Sapporos peetud MK-etapil 48. koha. Jaanuaris tippsporti naasnud Nurmsalu jõudis erinevalt reedel samas kohas peetud võistlusest kvalifikatsiooniringist edasi, aga võistlushüpe ebaõnnestus täielikult.

Nurmsalu teenis kvalifikatsioonis 121,5 meetri pikkuse hüppe eest 89 punkti ja sai 27. koha, aga lõppvõistluse avavoorus piirdus ta kõigest 87,5 meetri ja 39,3 punktiga. Viimaseks jäi lõppvõistlusel tõeline suusahüppevanaisa, 44-aastane jaapanlane Noriaki Kasai, kes piirdus 81 meetriga.

Võitis poolakas Kamil Stoch, kes sai avavoorus kirja 137,5 meetri pikkuse õhulennu, teises voorus kandus ta 134-meetri mäel 140 meetri kaugusele. Teise koha sai sakslane Andreas Wellinger ja kolmandaks tuli austerlane Stefan Kraft.

Vaata lõppvõistluse tulemusi SIIT!

Järgmisena liigub suusahüppekaravan Lõuna-Koreasse, kus peetakse Pyeongchangi eelolümpia. Võistlused peetakse 14. ja 16. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles