Eesti epeenaiskond kaotas pingelises MK-etapi finaalis Hiinale

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti epeenaiskond (Irina Embrich, Erika Kirpu, Julia Beljajeva, Kristina Kuusk).
Eesti epeenaiskond (Irina Embrich, Erika Kirpu, Julia Beljajeva, Kristina Kuusk). Foto: FIE - International Fencing Federation / Augusto Bizzi

Naiste epeevehklemise MK-etapil Legnanos saavutas Eesti naiskond (Irina Embrich, Kristina Kuusk, Julia Beljajeva, Erika Kirpu) 2. koha. Eesti vehkles finaalis Hiinaga, kellele jäädi pingelise heitluse järel lõpuks alla 25:28. Kui finaali lõpuni oli ainult 10 sekundit, siis suutis Embrich vähendada vahe 24:25 peale, kuid seejärel olid hiinlannad kindlamad ja noppisid MK-etapil esikoha.

Teekond finaali:

Avaringis oli teise asetusega Eesti vaba ja kaheksandikfinaalis alistati Šveits 45:31. Veerandfinaalis mindi vastamisi seitsmenda asetusega Prantsusmaaga, keda võideti 45:41.

Poolfinaalis kohtuti kuuenda asetusega Lõuna-Koreaga, keda ka Rio olümpia veerandfinaalis võideti. Täna olid eestlannade võidunumbrid 15:12.

Finaalis läheb Eesti vastamisi Hiinaga, kes alistas poolfinaalis 34:33 Ukraina.

Finaal algab Eesti aja järgi kell 16.00!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles