Video: lätlane võitis Ühisliiga Tähtede mängu pealtpanekuvõistluse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janis Timma surus Ühisliiga Tähtde mängu pealtpanekuvõistlusel palli jalgevahelt korvi.
Janis Timma surus Ühisliiga Tähtde mängu pealtpanekuvõistlusel palli jalgevahelt korvi. Foto: Alexander Shcherbak/TASS/Scanpix

Eile peeti Sotšis korvpalli Ühisliiga ajaloo esimene Tähtede mäng. Vastamisi läksid Venemaa ja Maailma meeskonnad, kust võitjana väljusid venelased tulemusega 131:121. Kõige väärtuslikumaks mängijaks valiti Moskva CSKA äss Andrei Voronotsevitš.

Kalev/Cramost kedagi Tähtede mängule ei valitud, küll tegi kalevlaste tagamängija Demonte Harper kaasa kolmepunktivisete võistlusel. Eelringist Harper edasi ei pääsenud, võitja selgitasid Sergei Karasjov (Peterburi Zeniit), Janis Blums (Riia VEF) ja Ryan Broekhoff (Krasnodar). Lõppvoorus näitas kõige täpsemat kätt Karasjov, kes kogus 21 punkti.

Pealtpanekuvõistluse pani kinni Zeniidis mängiv lätlane Janis Timma, kellele tõi muuhulgas võidu võimas donk jalgade vahelt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles