Tänak pärast finišit: hooaja algus on igati korda läinud

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi ralli poodium.
Rootsi ralli poodium. Foto: Kuvatõmmis videost

Täna Rootsi ralli teise kohaga lõpetanud Ott Tänak ütles pärast finišit, et hoolimata punktikatse eksimusest tuleb Rootsi MM-etapiga rahule jääda.

«Suretasin ristmikul mootori välja ja jäin mõneks ajaks pidama,» rääkis Tänak ralliraadiole punktikatsel juhtunud äpardusest. Kahe vaheajapunkti järel oli ta liikumas teise-kolmanda koha tempos, mis oleks Tänakule toonud vastavalt neli või kolm punkti juurde.

«Üldiselt oli hea nädalavahetus. Startisime reedel üsna eesotsast ja tee puhastamine oli minu jaoks uus kogemus. Eile olime juba kiiremad ja see teeb meie enesekindlusele ainult head. Teame, milles peame paremaks minema. Sain Rootsist hea tunde ja Mehhikos on juba uus kihutamine. Hooajale on tehtud igati hea algus,» lisas ta.

MM-sarja kokkuvõttes on Tänak 33 punktiga kolmas. Liidriks tõusis Jari-Matti Latvala 48 silmaga, teisel kohal on Tänaku tiimikaaslane Sebastien Ogier 44 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles