Sildaru ees X-mängudel kulla võitnud sakslanna vigastas karmilt põlve

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru (vasakult), Lisa Zimmermann ja Giulia Tanno tõusid X-mängude Big Airi võistlusel poodiumile.
Kelly Sildaru (vasakult), Lisa Zimmermann ja Giulia Tanno tõusid X-mängude Big Airi võistlusel poodiumile. Foto: Gabriel Christus / ESPN Images

Aspeni X-mängudel naiste freestyle-suusatamise Big Airi hüpetes Kelly Sildaru ees kuldmedali võitnud sakslanna Lisa Zimmermann peab pidama pika võistluspausi. Saksa meedia teatel võib Zimmermann põlvevigastuse tõttu võistlustelt eemale jääda koguni pooleks aastaks.

2015. aastal pargisõidus maailmameistriks tulnud Zimmermann vigastas põlve Mammothi MK-etapil. Seega jääb sakslanna nüüd eemale ka märtsi esimeses pooles Lillehammeris peetavatelt X-mängudelt, kus ta oli naiste Big Airi hüpetes suurimaks kullasoosikuks.

Zimmermann vigastas Mammothis kukkudes oma paremat põlve ning seejuures said viga ka põlve ristatisidemed, mille paranemine võtab tavaliselt aega kuni 6 kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles